Myyjille

Tervetuloa myyjäksi nyt neljättä kertaa järjestettäville Saaristolaismarkkinoille!

Keskiaikaiset markkinat sekä Korjuumarkkinat järjestetään Taalintehtaalla Kemiönsaarella 9. – 10.9. Tapahtuma on ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen. Markkinoilla on paljon laadukasta ohjelmatarjontaa ja odotamme sinne paljon kävijöitä taas myös kauempaakin. Viime vuonna kävijöitä oli noin 6000 henkeä.

Myyjähaku Keskiaikamarkkinoille ja sadonkorjuumarkkinoille on käynnistynyt ja oheisen lomakkeen täyttämällä ja lähettämällä sen liitteineen voit hakea myyjäksi markkinoillemme.

https://www.lyyti.in/saaristolaismarkkinat2017

Molemmille markkinoille myyntipaikan hinta on 50 € omalla pöydällä/teltalla ja 70 € sis. alv kunnan pöydän kanssa. Hakuaika päättyy 31.8. jonka jälkeen julkistamme markkinamyyjät myös tapahtuman sivuilla. Jos ilmoittaudut ennen 17.6. pääset mukaan ennakkomarkkinointiin. Muistakaa lukea myös osallistumisehtomme.

Kiinnitämme suurta huomiota ajanmukaisuuteen ja historialliseen teemaan joten myytävät tuotteet, myyntipisteet ja myyjien vaatetus tulee olla ajan henkeen sopivaa. Näistä tulee olla liitteenä hakemuksessa kuvat.

Yhteystiedot:
Jaakko Nuotio
jaakko@rohan.fi
+358-41-4422450

 

Kauppiasehdot Keskiaikamarkkinoille

Comments are closed