Myyjät

Anna Enne Ateljee Vanhan ajan tyylisiä kodin koriste-esinetiä paperikoristeluteknikalla
ArmSatar Kotimaiset Lampaanvillarasva voiteet .
Avail Grupp OY Teemme tuotteita käsityönä pihlajasta, katajasta ja leppästa: avainperät, jääkaappimagneetit, nappejat, kammat, kaulakorut, rannekorut, pieniä keittiötarvikkeita, pannunalue, voiveitsi, joulukuusen koristajat. Kaikki tavarat ovat käsillä tehdään luonnonmateriaaleista ja luonnollinen tapa (ei laser tai lakan) ja ovat ekologisia.Tuotekuvat on nähtävissä kotisivuilla:  www.woodcrafts.eu
Baby Bean Itsetehdyt : Pihkasalva,Muurahaisrasva, Muurahaislinimentti ja Propolishuulivoide.
Birgitan paja Itse valmistettua käyttö-ja koristekeramiikkaa mm. tuoppeja, pikareita,vateja, saunatonttuja,lampaita, amppeleita…
Cafe Vivan Söderlångvikin limppua, näkkileipää, mysliä ym.
Ewida-restOy Paikan päällä valmistettua savukalaa, muurinpohjalettuja, kalaburgeri, toast,
Haltijatonttu, kauppa Uniikit haltijat ja keijut, koruja eri materiaaleista mm.muinaismalleja tinakorut desing  vanhatalo.   Raini.ekberg@jippii.fi ja suomenlampaanvillasta valmistettuja tuotteita.
Helmipuoti Helmiäinen Hienohopeakoruja, messinkikoruja ja muita hopeakoruja lasi/kivihelmistä.
Hmf tarono/kristallitalo Puolijalokivi ja jalokivikoruja, rannekoruja, kaulakäätyjä ja korvakoruja. Irtokiviä ja maagista höpötystä 🙂 . Korujen lokko osat hopeaa tai nikkeli, kardium ja alumiinivapaata korumetalliseosta. Korvisten koukut kaikki hopeaa tai kullattu hopea. Lisäksi on omin kätösin tehtyjä unisieppareita joissa on suomen luonnosta poimittuja höyheniä ja sulkia sekä ystäväni luomukanalasta valkoiset sulat ja höyhenet. Nahka osat kierrätys materiaalista.
HunajaHuone Hunaja, ruusun terälehtihillo, kombutcha-juoma, luomu smoothiet
Huovuksissa Villaa, lankoja, käsityötuotteita, tarvikkeita, kasvomaalausta keskiaikaisin kuvin.
Hämeen Hansakauppiaat Korujen valmistus hopeasta/ luonnonkivistä
Irman langat tmi Kasvivärjättyjä villalankoja ja niistä valmistettuja tuotteita. Kasvivärjättyjä puuhelmiä ja -nappeja.
Irman langat tmi Kasvi värjään villalankoja ja myyn niitä.
Kaarnalaiva Pärekorit, käsinsidotut harjat.
Kerttuvilla Minulla on valikoimassa itse kasvivärjäämääni suomalaista villalankaa.  Suomalaisesta villasta tekemiäni lautanauhoja ja  kangaspuilla kudottuja shaaleja, keeppejä. Suomalaisesta villasta huovutettuja istuinalustoja, korvakoruja ja rintaneuloja.
Kimmo Tulimetsä t:mi Taotut rautatyöt: Takkavälineet,naulakot,korut jne. Pronssi ja hopeakorut Kuuma taontaa vuodesta 1995
Ko Be Panget Ab Ålandspannkaka och kaffe Thaispecial Indiskt eller Kinesiskt
Korumetsä Käsityönä valmistetut korut. Erilaisilla luonnonkasveilla, eläin- ja ornamenttiaiheilla koristellut korut ovat käsinmaalattuja ja paperimassasta valmistettuja.
Kristina Design Käsinvalmistetut posliinituotteet Käsinmaalatut kynttilät Käsinvalmistetut saippuat ja palashampoot Puutuotteet (pillit, soitimet jms)  www.moi-moi.eu
Kuokantalo / Tmi Tarja Auramo Kokonainen possu varrasgrillissä, josta annoksia myyntiin: Päre, ruisleipä, sianliha, lanttu, kaali, kotikalja, sima, mehu, vesi
Laaksonen R & B Myydään vihanneksia ja marjoja
MR-Ruokailupalvelut Oy Muurinpohjaletut, grilli-ja riistamakkarat, makkarapannu, kahvi ja virvokkeet.
Niina Pinni Letut eri täyttein, makeaa ja suolaista, mehu, mahdollisesti kahvia, nekut eri makuina (salmiakki, siirappi, pähkinä, suklaa, piparminttu, karkki, metsämarja, omena, mansikka yms.).
Noitavasara Sepän työt Puutuopit, lampaantaljat Pronssikorut Keraamiset lintupillit
Närboden Säljer egentilverkade mathantverksprodukter, så som sylt, saft, gele och eventuellt ärter och bär enligt tillgång. Eventuellt pajer.
Odin`s Spear we are selling historical copies of  ceramics, tableware utility of wood, beads, wicker baskets, weapons ( swords, axes etc), knives, skins of sheep and other animals, linnen and woolen products and also wooden toys for children.
Osaühing Bindelle,sivuliike Suomessa Puusta käsityötä-lelut,astiat,korut jne.Lampanahka,pellava.
OSK TURUN TUULENPESÄ Handmade Ceramics
PianKera Keskiaikahenkistä keramiikkaa ja käsitöitä.  Www.piankera.com
Rautaharakat / Tmi Eeva Tarkio Metallilangasta käsin valmistamani käyttö-, sisustus- ja taide-esineet kotiin ja puutarhaan. Naulakot, koukut, kynttilänjalat, korit, pannunaluset, lyhdyt, kattokruunut.
Suomen Meriruokakeittiö OY Kala ja riista annokset
Söderlångvik Gård Omenoita, omenamehua, hilloa ym.
Takomo Alkutuli (Seppä Juha Kahiluoto) Suurilla sydämillä ja laihoilla ranteilla naputeltua kotimaista korua, tarve-esinettä, teräasetta sekä käyttökaluja.
Tarot Vanhaviisaus Tarot tulkinnat 1320 luvun Viscontti Tarots (Tarokit)
Tmi Anne M. ahonen Itse tehdyt korut ja koriste-esineet. Onnenkivet. Prinsessamekot.
Tmi Pata-Noita Luonnonvärjätyt langat.  Facebookissa sivu on Pata-Noita. Siellä on jotain Euran tapahtumasta tänä kesänä. 🙂
tmi sanna pekkanen Käsityötuotteet käsinparkitusta nahasta, luusta, sarvesta ja lampaanvillasta.
Tmi Tonttumuori Tuula Mustalahti Huovutetu tontut,keijut,korut
Tmi:Terttu Keränen maarit Ailion akvarellitöitä ja sun muuta ihanaa !
Töitä & Tekijöitä Puusepäntuotteet, lahjatuotteet, keittiövälineitä, myös nahka ja metalli
UkonVacka Tuotteet: Käsin tehdyt puukot, emännänveitset, tulukset, pronssivalukorut, lampaantaljat, viikinkikirstut, viikinkituolit, sianrakkolyhdyt
Ullrike by Anki Kasvivärjätyt suomalaiset langat, huopatuotteet pukeutumisees ja sisustukseen.
Vuffvilla Käsinparkittuja nahkoja ja turkiksia ja niistä valmistettuja tuotteita, huovutustuotteita, luu- ja sarvituotteita, pellavatuotteita (ehkä jotakin taottua…)… kaikki käsintehtyjä, ekologisin menetelmin, perinnekäsitöitä….
Vuonue ja viipsinpuu eettisesti tuotetut sulkakorvikset ja -kaulakorut omista maatiaiskanoistamme, villatuotteet omien lampaidemme villasta: pipoja, lapasia, kämmekkäitä, villasukkia, käsinkehrättyä sekä kehräämön villalankaa. Käsintehtyjä saippuoita luonnon raaka-aineista.

Comments are closed